2021-07-22 11:09:32• hírek • Szatmár.ro

Négy borókás nyári táborba lehet még jelentkezni

illusztráció
illusztráció

Sokszínű táborpalettával készült az idei nyárra is a Borókagyökér Egyesület, ezek közül négy július 25. és 31. között kerül megszervezésre. Szejke Judit, az egyesület programfelelőse szerint korlátozott számban még mind a négy táborban vannak helyek, így akik szeretnének, bátran jelentkezhetnek, még most sem késő.

Azt, hogy ki melyik táborba jelentkezik, maga döntheti el, viszont igazából a maga nemében mindegyik igen izgalmasnak és különlegesnek ígérkezik.

És hogy konkrétan milyen foglalkozások köré is szervezőnek ezek a táborok, azt is elárulta Szejke Judit: lesz batik, fafaragó, kosárfonó és bútorfestő tábor. A táborokban való részvétel fejenként 450 lejbe kerül a jelentkezőknek, mely magába foglalja a szállást, az étkezést, a felhasznált alapanyagokat, az oktatás díját és minden egyéb szükséges eszközt.

„Felnőtteknek tudunk szállást biztosítani, a fiatalok számára pedig sátorozási lehetőséget, helyek pedig még vannak, aki szeretne, jelentkezzen bátran, még néhány személyt tudunk fogadni ezekbe a táborokba” – fogalmazott.

Ami a táborok felépítését a programtervezetét illeti, az alábbi címekre kattintva részletesen is tájékozódhatnak az érdeklődők:

- Batik műhelymunka Makoldi Gizóval
- Bútorfestés Hasszman Gabikával
- Fafaragó tábor – haladóknak
- Kosárfonás Takács Judittal

Az érdeklődők jelentkezését a 0729.677.930-as telefonszámon várják.













 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: